Gestiona

Nosaltres

El Casal de Barri Joan Alcover, situat al carrer de Joan Alcover 28, és un centre cultural que va néixer el 2010, donant una mica més de vida a aquest barri de Palma. És un edifici modern de dos pisos amb un gran pati dedicat a l’esport .

El Novembre de l’ any 2012 l’Ajuntament de Palma va cedir el casal a Amadip Esment Fundació, que el gestiona. Amadip Esment Fundació té com a missió ajudar a les persones amb discapacitat intel · lectual. Va ser fundada el 1962 i des de llavors treballa perquè aquest col · lectiu pugui involucrar-se amb igualtat d’ oportunitats dins la societat, millorant la seva qualitat de vida. Treballen en el casal realitzant diverses activitats: confeccionen cartells informatius, preparen les sales per als diferents esdeveniments, introdueixen dades a l’ordinador o estan en la recepció ajudant en el que faci falta. Compten amb l’ajuda d’una monitora i d’Aina Torres , que és la responsable del Casal. Aquestes persones amb discapacitat intel · lectual se senten molt útils i a gust amb els llocs que ocupen .

Les principals activitats que ara es desenvolupen en el Casal Joan Alcover són diversos cursos i tallers, com pilates, dansa del ventre, salsa, zumba, tai -txí, gimnàstica de manteniment, anglès, alemany, informàtica, taller de costura…

També s ´ofereixen xerrades i monogràfics per totes les edats. Per a tots aquells amants de la lectura, a la planta baixa del casal hi ha una taula plena de llibres i revistes que poden ser utilitzats de forma gratuïta.

La biblioteca, que pertany a l’Ajuntament, funciona de manera independent al casal i compta amb 4 treballadors.

L’atenció al públic del casal és de dilluns a divendres  de 9:30 a 13:00 i de 16:30 a 21:00 hores.

El Casal de Barri Joan Alcover és un centre cultural on volem que et sentis identificat i sigui el teu lloc d’oci prop de casa !


  • Formació dual

    Formació dual
  • Els teus llibres del barri

    Els teus llibres del barri

    Porta els llibres que no els fas servir i comparteix amb la gent de forma gratuïta altres llibres