Gestiona

Nosaltres

El Casal de Barri Joan Alcover, ubicat al carrer de Joan Alcover 28, és un centre cultural que va néixer el 2010, donant una mica més de vida a aquest barri de Palma. És un edifici modern de dos pisos amb un gran pati dedicat a l’esport. L’any 2017 l’Ajuntament de Palma va cedir el Casal a AAVV Ses Veles que gestiona les activitats del centre. Amadip Esment Fundació forma part de l’equip de gestió des de l’any 2012, l’equip de Esment Guies dóna suport a les tasques de gestió, administració, atenció al ciutadà i dinamització del barri.

Les principals activitats que en aquests moments es desenvolupen al Casal de Barri Joan Alcover són diversos cursos i tallers dins dels blocs: creativitat, formació, esport i benestar.

També estan programades tertúlies i debats per a diferents edats i interessos. Per a tots aquells amants de la lectura, a la planta baixa del casal hi ha un espai de llibres i revistes que poden ser utilitzats de forma gratuïta. És un espai per deixar llibres o revistes que ja no s’utilitzin a casa i compartir amb la resta.

La biblioteca, que pertany a l’Ajuntament de Palma, funciona de manera independent al Casal (horari de biblioteca: dilluns a divendres de 8:30 a 20:30 i dissabtes de 9 a 13h)

L’atenció al públic del Casal és de dilluns a divendres de 9:30 a 13h. i de 16:30 a 21: 00h.


  • Formació dual

    Formació dual
  • Els teus llibres del barri

    Els teus llibres del barri

    Porta els llibres que no els fas servir i comparteix amb la gent de forma gratuïta altres llibres