Nosaltres

El Casal de Barri Joan Alcover, equipament municipal, ubicat al carrer de Joan Alcover 28, és un centre sociocultural que es va inaugurar el 2010.

És un edifici modern de dos pisos amb un gran pati dedicat a l’esport. L’any 2017  l’Ajuntament de Palma va cedir l’ús de les seves instal·lacions a l’Associació de Veïns Ses Veles, que amb el suport i col·laboració de Amadip Esment Fundació, gestiona les activitats del Casal , dinamitza el barri i a més té encomanades les tasques de gestió , administració i atenció a la ciutadania en general.

El Casal de Barri Joan Alcover és un espai de convivència, inclusiva,  per a totes les persones residents o no al barri que vulguin compartir, les activitats, els tallers, que es desenvolupen, amb l’objectiu de tenir cura de la salut, fomentar la creativitat, la formació i la relació entre persones. A més organitzem conferències, tertúlies, debats per a diferents edats, col·lectius i interessos.

Per a totes aquelles persones amants de la lectura, a la planta baixa del casal hi ha una taula plena de llibres i revistes que poden ser utilitzats de forma gratuïta.

L’atenció al públic del Casal és de dilluns a divendres de 9:30 a 13h. i de 16:30 a 21: 00h.