Compartim la gestió del Casal de Barri Joan Alcover 

 

A partir d’aquest curs, som 2 les entitats que realitzem una proposta d’activitats en el Casal. D’una banda, Amadip Esment Fundació (informació completa en www.casaljoanalcover.es) i, per una altra, l’Associació de Veïns Ses Veles (informació completa en el Facebook Associacio Veïns Ses Veles).
L’horari d’atenció al públic, a partir del mes d’octubre, serà de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h. i de 17 a 21 h.

Des d’Amadip Esment Fundació, amb la finalitat d’apropar-nos a les necessitats i demandes que ens heu fet arribar, incorporem activitats per realitzar en família com pilates amb nadons, ampliem formacions relacionades amb les noves tecnologies, apostem per més esports com el bàsquet i mantenim els idiomes. Les activitats estrella pels més artístics i ballarins segueixen presents a la programació: cursos de zumba, pilates, dansa del ventre, etc.
El termini d’inscripció finalitza l’11 de setembre. Per a aquells cursos que no s’hagin cobert les places, deixarem les inscripcions obertes tot el mes de setembre per poder rebre més sol·licituds. Aquelles persones que s’hagin quedat sense plaça perquè els tallers estan complets, quedaran en la llista d’espera.